Express Electric

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι σημαίνει βραχυκύκλωμα;
  Σε όλα τα ηλεκτρολογικά συστήματα, υπάρχει ένα καλώδιο που φέρει το ηλεκτρικό ρεύμα. Κατά τη γείωση αυτού του καλωδίου παρουσιάζεται βραχυκύκλωμα. Αυτό μπορεί να συμβεί αν ένα καλώδιο φθαρεί, χαλαρώσει ή εκτεθεί, προκαλώντας την εκτροπή της ηλεκτρικής ενέργειας από την καθορισμένη διαδρομή. Ακόμη βραχυκυκλώματα μπορούν να παράγουν θερμότητα και σπινθήρες και είναι επικίνδυνα, αλλά μία σύγχρονή ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα προκαλέσει την ασφάλεια να πέσει όταν προκύψουν αυτά τα προβλήματα. Αν αντιμετωπίζετε κάποια σχετική βλάβη επικοινωνήστε άμεσα με ένα ηλεκτρολόγο της εταιρείας μας. Η ανταπόκριση των εκπροσώπων μας είναι άμεση και αποτελεσματική.
 • Μπορώ να χειρίζομαι τον θερμοσίφωνα με χρονοδιακόπτη;
  Η εταιρεία Express Electric αναζητά διαρκώς νέες προτάσεις και καινοτόμες λύσεις για την εύκολη διαχείριση των ηλεκτρολογικών συστημάτων του σπιτιού σας. Στην προσπάθεια μας αυτή, δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στον οικιακό ή επαγγελματικό μας χώρο και δεν είναι άλλο από τον χειρισμό του θερμοσίφωνο. Με το Vtimer έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε την λειτουργία του θερμοσίφωνα, δηλαδή να ρυθμίσετε το χρόνο που θέλετε αναμμένο το θερμοσίφωνα σας και ο έξυπνος χρονοδιακόπτης κλείνει αυτόματα μόλις τελειώσει ο χρόνος. Έχει οπτική ένδειξη που ενημερώνει καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας και ηχητική ότι ο θερμοσίφωνας έκλεισε αυτόματα. Στο κατάστημα μας στην οδό Σιβιτανίδου 24 θα μπορέσετε να προμηθευτείτε το Vtimer και να ενημερωθείτε πλήρως για τις επιλογές και τον τρόπο λειτουργίας του.
 • Η τηλεόραση κάνει χιόνια και η κεραία είναι παλιά. Τι μπορώ να κάνω;
  Στην εταιρεία Express Electric δραστηριοποιούνται ειδικά εκπαιδευμένοι τεχνικοί στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών διατάξεων, οι οποίοι αναλαμβάνουν εργασίες εγκατάστασης, μικροεπισκευών και συντήρησης ραδιοτηλεοπτικών και ηλεκτροακουστικών συσκευών και των περιφερειακών τους για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Καλέστε μας άμεσα για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται αναφορικά με την τηλεόραση σας (κεραία, αποκωδικοποιητής, καλωδίωση, εγκατάσταση κτλπ.).
 • Οι λάμπες των φωτιστικών μου καταναλώνουν πολύ ρεύμα. Ποιά λύση θα μου προτείνατε;
  Αν οι λάμπες των φωτιστικών σας είναι τύπου πυρακτώσεως ή αλογόνου, μπορείτε να σκεφτείτε την λύση της αντικατάστασης τους με λαμπτήρες φθορισμού ή LED. Οι κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού προσανατολίζονται πλέον προς την κατεύθυνση τεχνολογιών με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, όπως οι λάμπες LED. Ο μέσος βαθμός απόδοσης μιας λάμπας LED είναι 78 lm/W (Lumen ανά Watt), τη στιγμή που η αντίστοιχη τιμή για μια ισοδύναμη λάμπα πυράκτωσης είναι 13 lm/W και για μια ισοδύναμη λάμπα αλογόνου 18 lm/W. Για τους οικιακούς λαμπτήρες η αντιστοιχία κατανάλωσης-απόδοσης είναι 1:10. Για παράδειγμα ένας λαμπτήρας led 3watt έχει ισοδύναμη ισχύ με λαμπτήρα πυρακτώσεως 30-35 watt. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντικατάσταση των λαμπτήρων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο μας ή να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην οδό Σιβιτανίδου 24, Καλλιθέα όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παρουσιάσει μεγάλη γκάμα λαμπτήρων παντός τύπου καθώς και ηλεκτρολογικό υλικό.
 • Πέφτει η ασφάλεια στον ηλεκτρολογικό πίνακα. Τι πρέπει να κάνω;
  Πρωτού προβείτε σε δοκιμές αναφορικά με την δυσλειτουργική ασφάλεια του πίνακα σας, ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού. Ο ταχύτερος και πλέον αξιόπιστος τρόπος για να μάθετε τι συμβαίνει στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα είναι να καλέσετε και να συμβουλευτείτε έναν ηλεκτρολόγο. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας θα σας βοηθήσουν απαντώντας σε κάθε ερώτηση σας και φροντίζοντας την άμεση επίσκεψη τεχνικού-ηλεκτρολόγου στο χώρο σας.
 • Η λάμπα στο φωτιστικό μου τρεμοπαίζει. Γιατί συμβαίνει αυτό;
  Όταν τα φώτα τρεμοπαίζουν είτε σε ένα φωτιστικό είτε σε ξεχωριστούς χώρους στο χώρο σας, πρέπει να καλέσετε τον ηλεκτρολόγο σας ώστε να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους. Η συγκεκριμένη βλάβη μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας μιας παρωχημένης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στον ηλεκτρολογικό πίνακα ή κάποιο μέρος της καλωδίωσης χρήζει αντικατάστασης ή ρύθμιση σε σχέση με την τοποθέτηση του. Σε κάθε μια από της παραπάνω περιπτώσεις, η παρουσία του ηλεκτρολόγου είναι απολύτως απαραίτητη. Επικοινωνήστε μαζί μας για την επίλυση του ηλεκτρολογικού σας προβλήματος.
 • Βάζω μια συσκευή στην πρίζα και πέφτει το ρελέ. Τι πρέπει να κάνω;
  Η πτώση του ρελέ διαρροής μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Η συνήθης αιτία είναι πως υπάρχει διαρροή στην ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση που οφείλετε σε κάποια συσκευή, πρίζα, φωτιστικό ή καλώδιο. Για να εντοπίσετε την ακριβή αιτία της διαρροής του ρεύματος πρέπει να συμβουλευτείτε τον ηλεκτρολόγο σας. Στην προκειμένη περίπτωση η όποια δοκιμή αναφορικά με την πτώση του ρελέ χωρίς την ασφαλή επιτήρηση του ειδικού μπορεί να δημιουργήσει ή να επεκτείνει το υπάρχον πρόβλημα.
 • Ανακαινίζω το σπίτι μου. Χρειάζεται να γίνει έλεγχος από ηλεκτρολόγο;
  Η ανακαίνιση ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου απαιτεί τον πλήρη έλεγχο τον υποδομών του οικοδομήματος. Η αξιολόγηση του χώρου σας από ένα εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης του ηλεκτρολογικού συστήματος του χώρου σας ώστε να αποφύγετε τυχόν βλάβες στο μέλλον. Οι τεχνικοί μας είναι καταρτισμένοι στην μελέτη και επιθεώρηση χώρων που βρίσκονται σε διαδικασία ανακαίνισης, με καινοτόμες προτάσεις και ανταγωνιστικές προσφορές στο πεδίο των ηλεκτρολογικών εργασιών.
 • Γιατί να επιλέξω την εταιρεία Express Electric για τις ηλεκτρολογικές μου εργασίες;

  Η εταιρεία Express Electric δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και της πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού περισσότερα από 10 χρόνια. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι ηλεκτρολόγοι μας αναλαμβάνουν την μελέτη, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μέσα από την άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις σε προσιτές και παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές. Γνώμονας μας, η ικανοποίηση των αναγκών σας και η κατοχύρωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

  Πιστοποιημένοι και εξουσιοδοτημένοι ηλεκτρολόγοι αναλαμβάνουν την έκδοση του πιστοποιητικού σας
  Το μέλλον στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

  Πείτε μας τη γνώμη σας...

  Σκάναρε τον κωδικό και γράψτε τη δική σας αξιολόγηση (διαφορετικά πατήστε το κουμπί αξιολόγησης)

  OUR LOCATION