Express Electric

Η Entranet, γνωστή εταιρεία νέων τεχνολογιών, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Eurolamp ABEE, η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση, πανελλαδικά, του house mate, δηλαδή του ευκολότερου συστήματος έξυπνου σπιτιού που ανέπτυξε η Εntranet.

Την ίδια περίοδο γίνεται και το επόμενο σημαντικό βήμα στην Κύπρο, από τη συνεργαζόμενη Housemate Cyprus, η οποία έχει κλείσει συμφωνία με το ‘Superhome Center’,  που διαθέτει  τέσσερα τεχνικά πολυκαταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Το  ‘housemate® smart home package ’, μπαίνει πλέον δυναμικά στις αγορές Ελλάδας και Κύπρου σαν το πλέον οικονομικό, απλό στην εγκατάσταση και χρήση,  σύστημα έξυπνου σπιτιού και, το μοναδικό που μιλάει και ελληνικά (σύντομα στην αγγλική έκδοση, θα προστεθεί και η γερμανική). 

Η συνεργασία της «Entranet» με την «Eurolamp» είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη εταιρεία τεχνολογίας, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει τα πρώτα 100 ‘housemate’ σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως ενημερώνει το GRTimes.gr,  ο ιδρυτής και CEO της «ENTRANET», μηχανικός κ. Λευτέρης Παπαγεωργίου.

Με τη «Eurolamp ABEE», που επίσης έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, το ‘housemate’- το σύστημα διαχείρισης του έξυπνου σπιτιού με φωνητικές εντολές – θα πάει πλέον σε όλη τη χώρα. Για το πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί αυτή η συνεργασία, αρκεί να αναφερθεί ότι η «Eurolamp», διαθέτει ένα δίκτυο 2.500 συνεργαζόμενων καταστημάτων, εμπορεύεται 12.000 κωδικούς σε προϊόντα φωτισμού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως επίσης  ηλεκτροκίνησης, ενώ έχει συνεργασίες και σε 15 χώρες του εξωτερικού από Κροατία, Φινλανδία, Γερμανία μέχρι και Ντουμπάϊ.

Σε ό,τι δε αφορά την ανάπτυξη πωλήσεων στη παγκόσμια αγορά, η «Entranet», όπως αναφέρει, δεν σταμάτησε ποτέ να συζητάει με πιθανούς επενδυτές, αλλά προς το παρόν η σταδιακή αύξηση των πωλήσεων, παραγωγικά, εξυπηρετείται από ίδια κεφάλαια.