Express Electric

To V-timer είναι μια σύγχρονη καινοτομία έξυπνου χρονοδιακόπτη για την εξ αποστάσεως διαχείριση του θερμοσίφωνα σας που σας “λύνει” τα χέρια, επιτρέποντας σας να κερδίσετε χρήματα για άλλες υποχρεώσεις του σπιτιού ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

Ο χρονοδιακόπτης για τον θερμοσίφωνα V-timer διαθέτει 3 διαφορετικούς κωδικούς ικανούς να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Συγκεκριμένα διαθέτει τα:


•    Αναλογικό V-timer

Με την χρήση του απλού περιστρεφόμενου κομβίου ορίζετε απλά και εύκολα την διάρκεια που θα μένει αναμμένος ο θερμοσίφωνας.
Η διάρκεια μπορεί να αλλάζει μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Στα περισσότερα κλίματα 15 λεπτά τον χειμώνα και 7 λεπτά το καλοκαίρι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.


•    Ψηφιακό V-timer

Με την χρήση των δύο κομβίων ορίζετε απλά και εύκολα την διάρκεια που μένει αναμμένος ο θερμοσίφωνας.
Η διάρκεια μπορεί να αλλάζει μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Στα περισσότερα κλίματα 15 λεπτά τον χειμώνα και 7 το καλοκαίρι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.


•    Smart WiFi V3

Το τελευταίο μοντέλο, το Smart WiFi V3 σας επιτρέπει όχι μόνο να διαχειρίζεστε απομακρυσμένα τον θερμοσίφωνα σας κατεβάζοντας ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή αλλά είναι συμβατό με τις εφαρμογές Alexa & Google Home που σας επιτρέπουν φωνητικό έλεγχο!

Επιλέξτε το V-timer για ένα πιο έξυπνο, πιο οικονομικό, πιο άνετο σπίτι! Χαρείτε ζεστό νερό την στιγμή που το χρειάζεστε χωρίς σπατάλες! 

Μπορείτε να προμηθευτείτε τον κωδικό που σας ταιριάζει καλύτερα στο κατάστημα μας Express Electric Σιβιτανίδου 24, Καλλιθέα στο κέντρο της Καλλιθέας μόλις 2′ από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vtimer.eu .