Express Electric

Elementor #2382

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΑΜΕΣΑ;

ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Καλέστε μας άμεσα και σε λιγότερο από 30΄ ένας έμπειρος ηλεκτρολόγος θα βρίσκεται στην πόρτα σας

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές βλάβες και εγκαταστάσεις σε περιοχές της Αττικής με έμφαση στα νότια και δυτικά προάστια της Αθήνας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Φροντίζουμε για την υπεύθυνη, ποιοτική και ασφαλή ηλεκτρολογική εργασία ώστε όλοι μας οι πελάτες να είναι ικανοποιημένοι. Χτίζουμε σχέσεις διάρκειας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 6932368851

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Εξετάζοντας το πλαίσιο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εργασιών εξασφαλίζουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για τους πελάτες μας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι πελάτες μας δηλώνουν την ικανοποίηση της συνεργασίας τους με την εταιρεία μας σε όλο το εύρος των review systems

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ μας διαθέτουν εξειδίκευση και εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων περισσότερο από 15 χρόνια, ενώ φροντίζουμε για την διαρκή επιμόρφωση τους.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30' ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ – ΡΕΛΕ

Η τοποθέτηση του ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ είναι η σημαντικότερη ηλεκτρολογική εργασία για την ενεργοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Ο ηλεκτρικός πίνακας είναι η καρδιά της ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

 Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ μας διαθέτουν εξιδεικευμένη γνώση και παρέχουν τα πιο αξιόπιστα υλικά για την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση του ηλεκτρικού σας πίνακα

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ

Η ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ αφορά στον τρόπο εγκατάστασης των μέσων μετάδοσης (καλώδια, διακλαδώσεις, κουτιά ή σωληνώσεις καλωδίων) που χρειάζονται για τη σύνδεση ηλεκτρικών δικτυακών συσκευών σε κτίρια.

Η ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ αφορά τη δομή της ΚΑΛΩΔΙΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, του τοπικού ηλεκτρολογικού δικτύου και τις προδιαγραφές αυτού. Είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αναφορικά με μελλοντικές επεκτάσεις του ηλεκτρικού σας δικτύου, τις αναπροσαρμογές της δομής του, καθώς και για την αναβάθμιση των ηλεκτρικών υπηρεσιών του.

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να αναλάβουν την δομή του ηλεκτρολογικού σας συστήματος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ (ΛΑΜΠΕΣ LED/ΑΛΟΓΟΝΟΥ/ΦΘΟΡΙΟΥ)

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ φαίνεται απλή υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται εξειδικευμένη τεχνογνωσία για σωστή και ασφαλή τοποθέτηση κάθε φωτιστικού συστήματος.. 

Στην εταιρεία Express Electric, κάθε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ διαθέτει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για την σωστή τοποθέτηση του φωτιστικού σας, ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικούς λαμπτήρες κάθε τεχνολογίας, ώστε να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ & ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κάθε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ της εταιρείας μας είναι εκπαιδευμένος και τεχνικά καταρτισμένος στην ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΒΑΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Οι ηλεκτρολόγοι μας μελετούν και εξετάζουν τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, δημιουργούν τις σωστές προδιαγραφές και σας παρουσιάζουν το σχέδιο για την κατάλληλη τοποθέτηση της τηλεόρασης σας, ώστε να απολαύσετε την προβολή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών προγραμμάτων ή να εξυπηρετήσετε τις επαγγελματικές σας ανάγκες. 

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ για την κάλυψη του ραδιοτηλεοπτικού σας σήματος, με εξειδίκευση στην σωστή τοποθέτηση της ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στο ραδιοτηλεοπτικό σήμα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Οι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν την έκδοση του ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΕΗ για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον έλεγχο στις ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ σας και την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ. Το Πιστοποιητικό ΔΕΗ τέθηκε σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου του 2011 και αφορά την αποτύπωση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ενός σπιτιού ή ενός ακινήτου με ενιαία παροχή ρεύματος.

Είναι απαραίτητο για τις εξής περιπτώσεις:

– Έναρξη ηλεκτροδότησης ΔΕΗ

-Επανασύνδεση ηλεκτροδότησης ΔΕΗ

 -Αλλαγή Ονόματος στο λογαριασμό ΔΕΗ

-Αύξηση ισχύος στην παροχή της ΔΕΗ

-Ηλεκτροδότηση εργοταξιακή

-Αίτηση για νυχτερινό ρεύμα ή κοινωνικό τιμολόγιο

ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ απαιτεί τεχνογνωσία στις ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ώστε να μην προκύψουν μελλοντικά ηλεκτρολογικές βλάβες. Οι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση της ηλεκτρικής σας κουζίνα και του απορροφητήρα σας, με τη χρήση ποιοτικών ηλεκτρολογικών υλικών για την μέγιστη ασφάλεια και την σωστή λειτουργία τους.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ στο χώρο σας και εξασφαλίζει μέγιστα αποτελέσματα στον εξαερισμό του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ/ΠΡΙΖΕΣ/ΠΡΙΖΕΣ TV/ΠΡΙΖΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ)

Η τοποθέτηση διακόπτη ή πρίζας μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί ο καθένας από εμάς να αλλάξει ένα διακόπτη και μια πρίζα στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο μόνος του.

Για την ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΙΖΑΣ – ΔΙΑΚΟΠΤΗ χρειαζόμαστε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ, ο οποίος κατέχει την απαραίτητη τεχνική γνώση, ώστε να εγκαταστήσει σωστά και με ασφάλεια το διακοπτικό υλικό και να αποφύγει τους κινδύνους που εγκυμονεί η αντικατάσταση ενός διακόπτη ή μιας πρίζας.

Στην εταιρεία Express Electric αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των διακοπτών και πριζών του χώρου σας, ενώ παράλληλα σας συμβουλεύουμε σχετικά με τις επιλογές σε διακοπτικό υλικό

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Στην εταιρεία Express Electric αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αναλογικών και ψηφιακών κουδουνιών, με πληθώρα επιλογών ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Ρωτήστε μας! Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων κουδουνιού στο φυσικό μας κατάστημα για να επιλέξετε.

ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο στον οικιακό ή επαγγελματικό μας χώρο. Από την απλή επιλογή φωτιστικών έως και τις σύνθετες επιλογές που αφορούν τον χρωματισμό του φωτός, το είδος των λαμπτήρων, τις μοίρες του φωτισμού καθώς και το σύνολο των παραγόντων για την επιλογή φωτιστικών συστημάτων, διαθέτουμε έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς-ηλεκτρολόγους που θα βρίσκονται δίπλα σας από το πρώτο βήμα της μελέτης του φωτιστικού σας συστήματος. Εμπιστευτείτε μας. 

Οι τεχνικοί της Express Electric διαθέτουν τεράστια εμπειρία στην εγκατάσταση φωτιστικών συστημάτων, ενώ και οι πωλητές στο φυσικό μας κατάστημα στην καρδιά της Καλλιθέας διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και μεγάλη γκάμα λαμπτήρων και φωτιστικών συστημάτων για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Οι ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία γεγονός που εγγυάται την άρτια και ασφαλή ολοκλήρωση της ηλεκτρολογικής εργασίας σας, καθώς και την ποιοτική δουλειά με τη χρήση ηλεκτρολογικού υλικού υψηλής αντοχής. Παράλληλα, μέσα από εκτενή μελέτη και εξετάζοντας καθημερινά τις συνθήκες της αγοράς στο πλαίσιο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, στοχεύουμε στην εξασφάλιση ανταγωνιστικών και προσιτών τιμών για τους πελάτες μας, διατηρώντας ως πρωταρχικό μας μέλημα την ασφάλεια των ηλεκτρολογικών εργασιών μας.
Οι ηλεκτρολόγοι μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των άμεσων ηλεκτρολογικών εργασιών (βλάβες, τοποθετήσεις, αντικατάσταση κτλπ.) και επιπρόσθετα, αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση όλων των εργασιών των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες είναι η εξειδίκευση μας.